Силиконска ракавица

Идеални за заштита на вашите раце во текот на готвењето.
Силиконска ракавицаСиликонска ракавица
Цена:
Цена без ДДВ: 150,00 ден
Цена: 150,00 ден
Силиконска ракавица
Силиконска ракавица
Силиконска ракавица
Опис Силиконската ракавица ја обвиткува вашата рака и ви овозможува едноставно и безбедно ракување со кујнските садови во текот на готвењето.

Ракавицата е отпорна на топлина и безбедна за користење кога ракувате со врели садови за готвење.

Одличен помошник за оние кои бараат максимална заштита на рацете и одличен подарок за оние кои уживаат во готвењето.

Коментари

Нема коментари за овој производ.