Преса за плескавици

Подготовката на домашни плескавици е лесна и брза.
Цена:
Цена без ДДВ: 170,00 ден
Цена: 170,00 ден
z17
z17-1
domace_pljeskavice
Опис Со оваа алатка, плескавиците ќе ги подготвите брзо и лесно и без да направите неред во кујната.

Едноставно се користи, и формирањето на плескавиците е со иста големина.

Дијаметар: 9.6 см.

Коментари

Нема коментари за овој производ.