Паковка за сарма

Апарат за пакување на сарма од лозов лист.
Цена:
Цена без ДДВ: 200,00 ден
Цена: 200,00 ден
free-shipping-48pcs-lot-font-b-grape-b-font-font-b-leaves-b-font-font-b
download9
multifunction-vegetable-tools-cabbage-leaf-rolling-tool-apparatus-for-wrapping-dolma-stuffed-cabbage-sushi-maker
Опис Апарат за пакување на сарма од лозов лист или пак од зелка.

Воедно можете да го користите и за правење баклава.

Апаратот е лесен и безбеден за ракување.

Откако ќе го поставите листот на предвиденото место на апаратот, ставете од смесата со која сакате да ги наполните сармите, и повлечете ја рачката. Ќе добиете совршено свиткана сарма.

Погледнете го видеото за употреба

Коментари

Вторник, 18 Август 2015
Топ производ! Го добив истиот ден.
Monik