Керамичка тава за палачинки - 26 см

Керамичка тава за палачинки со дијаметар 26 см.
Цена:
Цена без ДДВ: 500,00 ден
Цена: 500,00 ден
art-cuisine-11-inch-ceramic-aluminum-crepe-frypan-02b33c98-2f6f-4930-bfa0-196e543fa0e3_600
pancake-teller
Опис Подготвката на палачинките е едноставна, без залепување.

Тавата е со нелеплива керамичка облога.

Коментари

Нема коментари за овој производ.