fbpx

Додатоци за чај

Метална цедилка за чај со привезок, изработена од ...

Цедилка топче со привезок Ангел
Цена:
Цена без ДДВ: 450,00 ден
Цена: 450,00 ден

Метална цедилка за чај со привезок, изработена од ...

Цедилка топче со привезок Був
Цена:
Цена без ДДВ: 450,00 ден
Цена: 450,00 ден

Метална цедилка за чај со привезок, изработена од ...

Цедилка топче со привезок Еднорог
Цена:
Цена без ДДВ: 450,00 ден
Цена: 450,00 ден

Метална цедилка за чај со привезок, изработена од ...

Цедилка топче со привезок Маче
Цена:
Цена без ДДВ: 450,00 ден
Цена: 450,00 ден

Метална цедилка за чај со привезок, изработена од ...

Цедилка топче со привезок Фламинго
Цена:
Цена без ДДВ: 450,00 ден
Цена: 450,00 ден

Метална цедилка за чај со привезок, изработена од ...

Цедилка топче со привезок Чајник
Цена:
Цена без ДДВ: 450,00 ден
Цена: 450,00 ден

Спакувани во кутија, идеален подарок за вистински уживатели ...

Сет од 2 чаја со шеќерни стапчиња
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден

Декоративен и неодолив подарок за љубители на добар чај

Комплет со 4 вида чај
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден

Примамлива композиција од 4 видови на чај.

Комплет со 4 вида чај
Цена:
Цена без ДДВ: 990,00 ден
Цена: 990,00 ден