Крзнено ќебе 190х210

Меко, пријатно, удобно и квалитетно ќебе.
Крзнено ќебе 190х210Крзнено ќебе 190х210
Цена:
Цена без ДДВ: 1.790,00 ден
Цена: 1.790,00 ден
Крзнено ќебе 190х210
Крзнено ќебе 190х210
Крзнено ќебе 190х210
Крзнено ќебе 190х210
Опис Идеален подарок.

Меки, пријатни, удобни и квалитетни крзнени ќебиња.

Кога подарувавате крзнено ќебе на вашите сакани, вие ја подарувате и вашата љубов, мекост и топлина која може да се почуствува кај крзнените ќебиња.

Димензии: 190х210 см.

Коментари

Нема коментари за овој производ.