Сталажа за вино Zeller

Украсна сталажа за вино, изработена од бамбусово дрво.
Сталажа за вино ZellerСталажа за вино Zeller
Цена:
Цена без ДДВ: 1.999,00 ден
Цена: 1.999,00 ден
Опис Димензии: 30x16x42 cm.

Наменета за 12 шишиња.

Изработена од бамбусово дрво.

Софистициран дизајн.

Брзо и едноставно склопување.

Коментари

Нема коментари за овој производ.