Сталажа за вино Zeller

Украсна сталажа за пет шишиња вино.
Сталажа за вино ZellerСталажа за вино Zeller
Цена:
Цена без ДДВ: 1.899,00 ден
Цена: 1.899,00 ден
Опис Практична сталажа за пет шишиња вино.

Едноставно се склопува.

Димензии: 30 x 17 x 30 cm.

Коментари

Нема коментари за овој производ.