Ладилник за вино Zeller

Декоративен и практичен ладилник за вино.
Ладилник за вино ZellerЛадилник за вино Zeller
Цена:
Цена без ДДВ: 1.199,00 ден
Цена: 1.199,00 ден
Опис Изработен од нерѓосувачки челик.

Двојно обложени ѕидови.

Отвор од 10 см.

Димензии: дијаметар 12 см, висина 22 см.

Коментари

Нема коментари за овој производ.