Виски Tennessee Old No.7 JACK DANIEL'S 0.7л

Виски Tennessee Old No.7 JACK DANIEL'S 0.7л
Виски Tennessee Old No.7 JACK DANIEL'S 0.7лВиски Tennessee Old No.7 JACK DANIEL'S 0.7л
Цена:
Цена без ДДВ: 1.990,00 ден
Цена: 1.990,00 ден
Опис Нето:700мл.

Состав:Отпечатен на амбалажата.

Рок на траење:Означен на амбалажата.

Земја на потекло:САД.

Производител:Џек Даниелс Дестилерија, Линцбург Тенеси 37352, САД.

Коментари

Нема коментари за овој производ.