Чаши за вино 1/6 Bohemia Bruna

Сет со шест чаши за вино Bohemia.
Чаши за вино 1/6 Bohemia BrunaЧаши за вино 1/6 Bohemia Bruna
Цена:
Цена без ДДВ: 799,00 ден
Цена: 799,00 ден
Опис Капацитет 450 мл.

Производител: Bohemia

Коментари

Нема коментари за овој производ.