Врвно уживање

Прекрасно декорирана корпа со Leonidas 500 г. и пенливо вино.
Врвно уживањеВрвно уживање
Цена:
Цена без ДДВ: 2.300,00 ден
Цена: 2.300,00 ден
Врвно уживање
Врвно уживање
Опис Корпата содржи:Leonidas Стандард Ballotins - 500 г., пенливо вино Henkell, бонбониера срце Cherry и декорации.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.