Винска корпа

Одличен подарок за сите љубители на доброто вино.
Винска корпа со црвено вино, чоколадни пралини и љубовна честитка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.490,00 ден
Цена: 1.490,00 ден
Опис Корпата содржи Вранец црвено вино, 750 ml, Милка чоколадни пралини и љубовна честитка.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.