Весели празници

Божиќен чај со гриоти и Ferrero Rocher спакувани во празнична корпа.
Весели празнициВесели празници
Цена:
Цена без ДДВ: 1.400,00 ден
Цена: 1.400,00 ден
Весели празници
Весели празници
Опис Корпата содржи Griotte Краш, бонбониера срце, Божиќен чај и Ferrero Raffaello во празнично пакување.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.