Велигденска бонбониера

Чоколади со разновидни Велигденски пораки во празнично пакување.
Цена:
Цена без ДДВ: 490,00 ден
Цена: 490,00 ден
img_1239
img_1237
Опис Метална кутија во облик на јајце, полна со чоколади со разновидни Велигденски пораки.

Доколку сакате да додадете ваша порака, испратете ни ја во делот „Забелешка од страна на клиентот“ на крајот од нарачката.

Коментари

Нема коментари за овој производ.