Вазна Nachtmann

Елегантен дизајн на вазна изработена од фин кристал.
Вазна NachtmannВазна Nachtmann
Цена:
Цена без ДДВ: 3.599,00 ден
Цена: 3.599,00 ден
Опис Совршен декоративен подарок.

Висина: 24 см.

Производител: Nachtmann

Коментари

Нема коментари за овој производ.