fbpx

Уживај во денот

Елегантен подарок за различни пригоди и свечености.

Уживај во денотУживај во денот
Цена:
Цена без ДДВ: 2.400,00 ден
Цена: 2.400,00 ден
Уживај во денот
Уживај во денот
Уживај во денот
Опис Корпата содржи мало вино, букет од гриоти и бонбониера со персонализирани пораки.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Нема коментари за овој производ.