Трепет

Раскошен цветен аранжман составен од пет големи рози.
Букет Трепет
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден
Букет Трепет
Букет Трепет
Букет Трепет
Опис Затреперете го срцето на Вашата посебна личност со овој ексклузивен букет од рози.

Раскошен цветен аранжман составен од 5 големи рози, дополнителнo декориран со зелени украсни гранки.

Спакуван во украсна хартија.

Букетите се изработуваат од свежо цвеќе. Доколку видот или бојата на цвеќето во цветниот аранжман кој е одбран во моментот ги нема на залиха, се врши соодветна замена во истата вредност.

Во цветниот аранжман бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.