fbpx

Топло срце

Елегантен подарок за разновидни поводи.

Топло срцеТопло срце
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден
Топло срце
Топло срце
Опис Корпата содржи овошен чај, цветен мед во стаклено пакување-мече и бонбониера Гриотте.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Нема коментари за овој производ.