Страници за нашата љубов

Јас сум обичен човек, со обични мисли, што живее обичен живот. Не постојат споменици во моја чест, а моето име наскоро ќе биде заборавено, но јас љубев со сето свое срце и душа и за мене тоа секогаш беше доволно.
_________________50ffb8a1c81c3.jpg_________________50ffb8a1c81c3.jpg
Цена:
Цена без ДДВ: 299,00 ден
Цена: 299,00 ден
Опис

Јас сум обичен човек, со обични мисли, што живее обичен живот. Не постојат споменици во моја чест, а моето име наскоро ќе биде заборавено, но јас љубев со сето свое срце и душа и за мене тоа секогаш беше доволно.
Со овие зборови изречени од Ноах, еден од двајцата главни актери во романот Страници за нашата љубов од американскиот писател Николас Спаркс, започнува чудесниот портрет на љубовта, која може а и не мора, само еднаш да се случи во животот на секој од нас.
Преку судбината на Ноах и Али ќе проникнете во магијата на вистинската и трајна љубов и ќе зачекрите по оној незгаслив премин меѓу вашето срце и душа, што само љубовта умее да го отвори.

Издавачка куќа: Три

Формат: 112х180 см

Бр. на страници: 202

Коментари

Нема коментари за овој производ.