Среќни празници

Празнично аранжирана корпа со бонбониери, вино и пенливо вино.
Среќни празнициСреќни празници
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден
Среќни празници
Среќни празници
Опис Корпата содржи: голема бонбониера Merci, бонбониера Mozzart, Божиќен чај, пенливо вино Henkel, вино Тиквеш, Ferrero Raffaelo во празнично пакување и декорации.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.