Среќен роденден

Пријатно изненадување за љубителите на квалитетен спа.
Среќен роденденСреќен роденден
Цена:
Цена без ДДВ: 1.550,00 ден
Цена: 1.550,00 ден
Среќен роденден
Среќен роденден
Среќен роденден
Опис Корпата содржи пенливо вино Henkel, парфимирана свеќа во стаклено пакување, балон со порака, памучен пешкир и два рачно изработени сапуни од реномираниот Италијански производител Nesti Dante.

Сапуни направени од најдобри букети кои се дел од секојдневната романтика.Подарете си на себе мириси од раскошните полја на лаванда и вербена. Со традиција подолга од 60 години, со почетоци во далечната 1947-ма година во Фиренца, Италија, Нести Данте е една од ретките компании во светот која произведува висококвалитетни природни и органски сапуни добиени со класичен метод. Тоа е постапка на сапонификација која трае повеќе денови, со занаетчиски и рачен пристап. Се користат најквалитетни, комплетно природни сирови растителни масла, избирани со строга селекција за најдобар квалитет, што резултира со добивање на најквалитетни природни сапуни на пазарот, богати со висококвалитетни природни глицериди кои даваат омекнувачки ефект на кожата.

Неколкуте чекори на производство се под строга контрола на висококвалификувани кадри што резултира со постојан највисок квалитет на сапуните. Сапуните на Нести Данте Комплетно се природни, 100% биоразградливи и не се тестирани на животни.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“. Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.