fbpx

Совршен роденден

Отмен роденденски подарок.
Совршен роденденСовршен роденден
Цена:
Цена без ДДВ: 2.400,00 ден
Цена: 2.400,00 ден
Совршен роденден
Совршен роденден
Опис Корпата содржи букет од гриоти, балон со порака, вино и Ferrero Raffaello.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Нема коментари за овој производ.