fbpx

Сет со 4 ножеви за сирење

Корисен гурмански подарок за оние со одбран вкус.
Сет со 4 ножеви за сирењеСет со 4 ножеви за сирење
Цена:
Цена без ДДВ: 999,00 ден
Цена: 999,00 ден
Опис Сет со 4 ножеви за сирење.

Коментари

Нема коментари за овој производ.