fbpx

Сет за релаксација

Сет за капење во плетена кошница IDC INSTITUTE
Цена:
Цена без ДДВ: 2.400,00 ден
Цена: 2.400,00 ден
2А42045
2А42045-2
Опис Сетот содржи:

270мл Лосион за тело,

250мл Пилинг за тело,

150g сол за капење,

сунѓер за капење.

Коментари

Нема коментари за овој производ.