fbpx

Сет за релаксација

Сет за капење во плетена кошница IDC INSTITUTE.
Сет за релаксацијаСет за релаксација
Цена:
Цена без ДДВ: 2.900,00 ден
Цена: 2.900,00 ден
Сет за релаксација
Сет за релаксација
Опис 300мл Гел за туширање, 300мл Пенлива купка, 100мл Лосион за тело, 70gr Миризлива свеќа, 100gr сол за капење, 15gr Пуф. Спакувани во украсна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.