fbpx

Сет за релаксација

Сет за капење спакуван во розова кошничка.
Сет за релаксацијаСет за релаксација
Цена:
Цена без ДДВ: 2.300,00 ден
Цена: 2.300,00 ден
Сет за релаксација
Сет за релаксација
Опис Сетот содржи 300 мл Гел за туширање, 300 мл Лосион за тело, 150 гр. сол за капење и пуф.

Производител IDC INSTITUTE

Коментари

Нема коментари за овој производ.