fbpx

Сет за кафе 1/6

Прекрасен порцелански сет за кафе за шест лица.
Сет за кафе 1/6Сет за кафе 1/6
Цена:
Цена без ДДВ: 2.150,00 ден
Цена: 2.150,00 ден
Опис Порцелански сет за шест лица со прекрасен цветен дизајн.

Димензии: 11х11х7 см.

Производител: Inart.

Коментари

Нема коментари за овој производ.