Сет за кафе 1/6

Сет со 6 шолји за кафе.

Сет за кафе 1/6Сет за кафе 1/6
Цена:
Цена без ДДВ: 1.299,00 ден
Цена: 1.299,00 ден
Опис Порцелански сет за кафе за шест лица со цветен дизајн.

Производител: Inart.

Коментари

Нема коментари за овој производ.