fbpx

Сет за готвење 1/8 Blaumann

Голем сет од осум дела, Gourmet Line.
Сет за готвење 1/8 BlaumannСет за готвење 1/8 Blaumann
Цена:
Цена без ДДВ: 4.999,00 ден
Цена: 4.999,00 ден
Сет за готвење 1/8 Blaumann
Сет за готвење 1/8 Blaumann
Сет за готвење 1/8 Blaumann
Опис Сетот вклучува:

Тенџере:Ø 24×17,5 cm

Сад за готвење на пареа: Ø24×18,5 cm

Сад цедалка: Size: Ø24×7,5 cm

Тенџере: Size: Ø24×9 cm

Поклопец: Ø24 cm

Кујнски сет составен од 3 дела.

Материјал: нерѓосувачки челик.

Коментари

Нема коментари за овој производ.