Сет за чај Паун

Керамички сет за чај, составен од шоља, тацна и чајник. Рачно цртан и спакуван во декоративна кутија.
Сет за чај ПаунСет за чај Паун
Цена:
Цена без ДДВ: 1.380,00 ден
Цена: 1.380,00 ден
Опис Керамички сет за чај, составен од шоља, тацна и чајник. Рачно цртан и спакуван во декоративна кутија.

Големина на чајник 400 мл, на шоља 200 мл

Коментари

Нема коментари за овој производ.