fbpx

Сет за чај Маи Лин

Сет за чај, составен од шоља, тацна и чајник, изработен од коскен порцелан.

Сет за чај Маи ЛинСет за чај Маи Лин
Цена:
Цена без ДДВ: 2.300,00 ден
Цена: 2.300,00 ден
Опис Сет за чај, составен од шоља, тацна и чајник, изработен од тенок коскен порцелан.

Декоративен и нежен, со цветни елементи, спакуван во картонска кутија.

Големина на чајник 450 мл, на шоља 250 мл

Коментари

Нема коментари за овој производ.