fbpx

Сет за чај

Керамички сет за чај, составен од шоља, тацна и чајник.
Сет за чајСет за чај
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден
Опис Керамички сет за чај, составен од шоља, тацна и чајник. Спакуван во декоративна кутија.

Големина на чајник 400 мл, на шоља 200 мл

Коментари

Нема коментари за овој производ.