fbpx

Сет тави 1/3 Blaumann

Сет од 3 тави Blaumann-Diamond Collection.
Сет тави 1/3 BlaumannСет тави 1/3 Blaumann
Цена:
Цена без ДДВ: 2.799,00 ден
Цена: 2.799,00 ден
Сет тави 1/3 Blaumann
Сет тави 1/3 Blaumann
Опис Сетот вклучува:

Тава Ø20 cm

Тава со поклопец Ø24 cm

Тава со поклопец Ø28 cm

Индукциско дно.

Ергономски рачки.

Безбедни за миење во машина за садови.

Коментари

Нема коментари за овој производ.