fbpx

Сет од 2 чаја со шеќерни стапчиња

Спакувани во кутија, идеален подарок за вистински уживатели на добар чај.
Сет од 2 чаја со шеќерни стапчињаСет од 2 чаја со шеќерни стапчиња
Цена:
Цена без ДДВ: 700,00 ден
Цена: 700,00 ден
Опис Симпатични лимени кутивчиња, наполнети со два различни чаја од асортиманот на LA CHA и 2 шеќерчиња на стапче, спакувани во натронска кутија.

Димензии на едно лимено кутивче – 8,5 x 5,5 x 5,5 cm, содржина 30 г чај

Коментари

Нема коментари за овој производ.
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди