fbpx

Прекривка за маса Espiel

Прекривка за маса 40х170 см.
Прекривка за маса EspielПрекривка за маса Espiel
Цена:
Цена без ДДВ: 790,00 ден
Цена: 790,00 ден
Опис Украсна прекривка со уникатен дизајн.

Димензии: 40х170 см.

Производител: Espiel

Коментари

Нема коментари за овој производ.