Порцеланска шолја во пакување

Порцеланска шолја во украсно пакување.
Порцеланска шолја во пакувањеПорцеланска шолја во пакување
Цена:
Цена без ДДВ: 650,00 ден
Цена: 650,00 ден
Опис Идеален подарок за сите љубители на чај и кафе.

Порцеланската шолја е спакувана во украсна кутија.

Производител: Inart

Коментари

Нема коментари за овој производ.