fbpx

Платежна картичка со 3.000 ден.

Во потрага сте по совршен подарок со кој сакате некому честитате нешто, да му посакате најдоби желби или да му кажете среќно?
Платежна картичка со 3.000 ден.Платежна картичка со 3.000 ден.
Цена:
Цена без ДДВ: 3.990,00 ден
Цена: 3.990,00 ден
Опис Не грижете се повеќе дали ќе ја погодите бојата, големината, најновата мода и трендови. Сега можете да му го подарите она што секому ќе му се допадне.

Картичката спакувана со ваша порака ќе биде предадена лично на вашите најблиски во Македонија.

Доколку барате дискретен и совршен подарок, Силк Роуд Банка АД Скопје ви го претставува идеалното решение: ВИЗА припејд картичка за физички лица.

Создадена да обезбеди повеќекратни опции со различни износи за да одговараат на секоја пригода и потреба. Картичките за подарок нудат флексибилност и сигурност за секој оној кој ќе ја добие. Дава можност да се одбере посакуваниот подарок во рамките на вредноста на картичката.

• Неперсонализирана, безконтактна припејд картичка .

• Без можност за надополнување.

• Наменета за физички лица над 18 години.

• Ја олеснува контролата на распределбата и трошење на средства.

Употреба:.

• Активирање со првата трансакција користејќи ПИН код.

• Дозволено за употреба само на ПОС терминали во земјата, каде што е обележан знакот VISA, без провизија.

• Не е дозволено повлекување на готовина.

• Не се дозволени плаќања преку интернет.

• Безконтактно плаќање на ПОС терминали, без внесување на ПИН кодот, до 1.100 МКД. .

• Промена на ПИН кодот на банкомати на Силк Роуд Банка.

• Проверка на состојбата на банкомати на Силк Роуд Банка.

Лимит:.

- Вредност на картичката: мах. 3000 МКД .

• Наменета само за резиденти.

• Користење само во МК.

• Пристап до готовина и интернет: Не е дозволено.

• Дневен лимит за трошење на ПОС: мах. 3000 МКД .

• Без можност за надополнување

Коментари

Нема коментари за овој производ.
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди