Платежна картичка со 3 000 ден.

Барате подарок, а немате идеја што да купите? Овозможете им на своите блиски да си одберат подарок по свој вкус.
Цена:
Цена без ДДВ: 3.890,00 ден
Цена: 3.890,00 ден
Опис

Не грижете се повеќе дали ќе ја погодите бојата, големината, најновата мода и трендови. Сега можете да му го подарите она што секому ќе му се допадне.

Картичката спакувана со ваша порака ќе биде предадена лично на вашите најблиски во Македонија.

Картичката се користи низ цела Македонија во сите продажни места и ATM машини за повлекување готовина.

- Картичката се издава со важност од една година

- Едноставен и лесен пристап до парите 24 часа на ден

- Можност за плаќање на стоки и услуги на продажни места во земјата

- Без провизија за трансакции на Банкомати на Еуростандард Банка

- Картичката не се надополнува

Забелешка: Ве молиме направете ја нарачката 3-4 дена пред предвидениот термин за испорака.

Коментари

Нема коментари за овој производ.