Пакување Ballotins - 250 г.

Пакување Ballotin со 250 грама стандардни Леонидас чоколадни пралини.
Пакување Ballotins - 250 г.Пакување Ballotins - 250 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 860,00 ден
Цена: 860,00 ден
Пакување Ballotins - 250 г.
Пакување Ballotins - 250 г.
full_d3b708ff1868bbd98518dd61d0223f07
5003704_1
Опис Пакување Ballotin со 250 грама стандардни Леонидас чоколадни пралини.

Производител: Leonidas, Белгија.

Leonidas претставува светски познат производител на чоколадни производи, продавајќи над 100 различни видови белгиски чоколадни пралини во повеќе од 1.400 продажни места ширум светот.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.