Leonidas пакување со 20 празнични чоколади

Елегантно пакување со 20 вкусни празнични чоколади.
Leonidas пакување со 20 празнични чоколади
Цена:
Цена без ДДВ: 850,00 ден
Цена: 850,00 ден
Leonidas пакување со 20 празнични чоколади
baubles-small-tote_1024x1024
Опис Празнични чоколади:

GOLD: вкусен лешник, покриен со млечна чоколада.

SILVER: класични Leonidas пралини, покриени со млечна чоколада.

GREEN: вкусен мек бисквит, покриен со млечна чоколада.

RED: a crème brûlée ganache, покриен со темна чоколада.

Содржина: ± 240 г (20 празнични чоколади)

Димензии: 8 x 4 x 12 cm

Врвен десерт од познатиот производител Leonidas. Leonidas претставува светски познат производител на чоколадни производи, продавајќи над 100 различни видови белгиски чоколадни пралини во повеќе од 1.400 продажни места ширум светот.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испора

Коментари

Нема коментари за овој производ.