fbpx

Пакет со вино и чоколади со порака

Одличен подарок за љубителите на вино и чоколади.
Комплет вино со две чаши и 20 чоколатца со пораки во украсна кутија
Цена:
Цена без ДДВ: 2.300,00 ден
Цена: 2.300,00 ден
Комплет вино со две чаши и 20 чоколатца со пораки во украсна кутија
img_1258
img_1259
img_12539
img_12564
img_12572
Опис Комплет вино со две чаши и 20 чоколатца. На виното и чоколатцата ја додаваме вашата порака или фотографија.

За совршен впечаток, додадени се декорации на виното и на кутијата.

Вино 750мл MERLOT-CABERNET

-2 стаклени чаши за вино

-20 мали чоколатца

-текст и фотографија за виното и чоколатцата по ваш избор

-специјална кутија

Заедно со нарачката можете да ни ја доставите и вашата порака, а фотографијата во квалитетна резолуција испратете ни ја на info@ex.mk.

Ве молиме нарачките испратете ги 2-3 дена пред денот за испорака.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари