Најсреќен роденден

Корпа со вино и чоколади со ваша порака, одличен роденденски подарок.
Најсреќен роденденНајсреќен роденден
Цена:
Цена без ДДВ: 1.550,00 ден
Цена: 1.550,00 ден
Најсреќен роденден
Најсреќен роденден
Најсреќен роденден
Опис Корпата содржи вино Вранец со испечатена етикета со ваша порака, бонбониера Гриотте и два сапуни органска козметика од Nesti Dante.

Пораките на виното ги печатиме со ваша порака или фотографија со дизајн соодветен на настанот. Ве молиме навремено испратете ја вашата нарачка, 2-3 дена пред планираната испорака.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.