fbpx

Бонбониера Mozart Sticks Marzipan Dark Chocolate 200 г

Совршен мал подарок за секој љубител на марципан.
Бонбониера Mozart Sticks Marzipan Dark Chocolate 200 гБонбониера Mozart Sticks Marzipan Dark Chocolate 200 г
Цена:
Цена без ДДВ: 450,00 ден
Цена: 450,00 ден
Опис Кутијата содржи 16 Моцарт стапчиња спакувани во златна фолија.

Тежина: 200 г.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.