fbpx

Бонбониера Maitre Truffout MOZART Balls 300 г.

MOZART Kugeln - чоколадна пралина полнета со марципан и лешник и прелиена со чоколадо.
Бонбониера Maitre Truffout MOZART Balls 300 г.Бонбониера Maitre Truffout MOZART Balls 300 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 650,00 ден
Цена: 650,00 ден
Бонбониера Maitre Truffout MOZART Balls 300 г.
Бонбониера Maitre Truffout MOZART Balls 300 г.
Опис

Тежина: 300 г.

Потекло: Австрија

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.