fbpx

Мирисна нота

Пријатно изненадување за вистинските познавачи на квалитетна рачно изработена козметика.
Мирисна нотаМирисна нота
Цена:
Цена без ДДВ: 2.900,00 ден
Цена: 2.900,00 ден
Мирисна нота
Мирисна нота
Мирисна нота
Мирисна нота
Опис Корпата содржи сет од 6 рачно изработени сапуни од познатиот Италијански производител Nesti Dante, два памучни пешкири и пенливо вино Henkel.

Сапуни направени од најдобри букети кои се дел од секојдневната романтика.Подарете си на себе мириси од раскошните полја на лаванда и вербена. Со традиција подолга од 60 години, со почетоци во далечната 1947-ма година во Фиренца, Италија, Нести Данте е една од ретките компании во светот која произведува висококвалитетни природни и органски сапуни добиени со класичен метод. Тоа е постапка на сапонификација која трае повеќе денови, со занаетчиски и рачен пристап. Се користат најквалитетни, комплетно природни сирови растителни масла, избирани со строга селекција за најдобар квалитет, што резултира со добивање на најквалитетни природни сапуни на пазарот, богати со висококвалитетни природни глицериди кои даваат омекнувачки ефект на кожата.

Неколкуте чекори на производство се под строга контрола на висококвалификувани кадри што резултира со постојан највисок квалитет на сапуните. Сапуните на Нести Данте Комплетно се природни, 100% биоразградливи и не се тестирани на животни.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.