Менаџмент

Моќта на секоја организација е одредена, пред сè, од способноста на нејзините менаџери.
МенаџментМенаџмент
Цена:
Цена без ДДВ: 350,00 ден
Цена: 350,00 ден
Опис Сакате да бидете незаменливи во вашата компанија? Едноставно – подобрете ги своите менаџерски вештини.

Во овој корисен мал прирачник експертот за личен развој Брајан Трејси ви го открива лесниот пат до:

• продуктивно доделување задолженија

• отстранување на дразбите што го одвлекуваат вниманието и насочување кон високоисплатливи активности

• дефинирање полиња за клучни резултати

• ефикасно вработување и отпуштање

• создавање врвен тим на посветени работници

•одржување конструктивни состаноци

• поттикнување на тимскиот дух

• јасно комуницирање

• давање личен пример

• брзо носење добри одлуки, и уште многу други нешта.

Направете ја оваа книга свој личен водич на патот кон успехот! Нејзините испробани техники ќе ви покажат како да го извлечете најдоброто од своите вработени – и да достигнете нови височини во сопствената кариера.

Автор: Брајан Трејси

Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР

ИСБН: 978-608-4569-63-3

Година на издавање: 2017

Број на страни: 103

Димензии: 125/195

Корица: мека

Јазик: македонски

Коментари

Нема коментари за овој производ.