Leonidas луксузно пакување со 16 пралини

Празнично пакување со врвни Leonidas пралини.
Leonidas луксузно пакување со 16 пралини
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден
Опис Луксузно пакување со 16 пралини (±250 g).

Врвен десерт од познатиот производител Leonidas. Leonidas претставува светски познат производител на чоколадни производи, продавајќи над 100 различни видови белгиски чоколадни пралини во повеќе од 1.400 продажни места ширум светот.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.