Луксузно пакување со 12 пралини - Срце

Луксузно пакување со 12 пралини (±190 g).
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден
leonidas-heart-tin-filled-with-12-delicious-chocol
leonidas-heart-tin-filled-with-12-delicious-chocol (1)
Опис

Луксузно пакување со 12 пралини (±190 g). 

Врвен десерт од познатиот производител Leonidas. 

Леонидас претставува светски познат производител на чоколадни производи, продавајќи над 100 различни видови на белгиски чоколадни пралини во повеќе од 1.400 продажни места ширум светот.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или платежна гифт картичка.

Коментари

Нема коментари за овој производ.