Волшебна љубовна кутија

Изразете ја љубовта подарувајќи кутија која крие изненадување.
Цена:
Цена без ДДВ: 500,00 ден
Цена: 500,00 ден
img_27716
Волшебна љубовна кутија
img_2767
img_2769
img_27711
img_2772
img_2774
img_2777
Опис Кутијата едноставно се отвора и се претвора во честитка со украси од срца во различни бои.

Во средината на кутијата има мала украсна кутија со чоколади во облик на срце.

Димензии на кутијата: 6 х 6 х 6 см.

За овој производ потребно е да ја добиеме нарачката 3-4 дена пред денот за испорака.

Коментари

Вторник, 24 Јануари 2017
Sakam da poracam
Kostadin